Header Image

Vacature Accountmanager Event Ticketing

Vacature Accountmanager Event Ticketing (Fulltime – m/v)

Tibbaa ticketing biedt organisatoren en locaties een geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform dat bijdraagt aan het uitverkopen van evenementen. Het overzichtelijke systeem met applicaties geeft inzicht in de gegevens en statistieken van bezoekers en ondersteunt met verkooptools ter optimalisatie van de ticketverkoop.

Voor de afdeling ticketing en backoffice zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager.

Wat kan je verwachten van deze functie?

Als accountmanager ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch, per mail en chat. Je krijgt te maken met diverse partijen zoals promotors, organisatoren en ondernemers. Jij biedt support waar nodig, je kent alle kneepjes van ons uitgebreide ticketing dashboard en je weet het haarfijn uit te leggen. Je onderhoud de goede relatie met je eigen contacten en werkt samen naar het succes in het uitverkopen van evenementen.

Je hebt een belangrijke rol binnen Tibbaa, want jij weet wat er speelt in de markt en bij onze klanten. Wij rekenen op jou om deze kennis over te dragen naar onze afdelingen. Zo draag jij bij in het aanscherpen van onze communicatie en de doorontwikkeling van ons software platform. Daarnaast vind je het ook leuk om de administratieve backoffice werkzaamheden te verrichten. Kortom, je bent een echte duizendpoot!

Wij zijn op zoek naar:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau gevraagd.
  • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke (commerciële) functie.
  • Ervaring binnen de branche en/of affiniteit met evenementen is een grote pré!
  • Gewenste achtergrond: accountmanagement, support, sales.
  •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Een andere vreemde taal is een pré.
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: pro-actief, servicegericht, communicatief, stressbestendig, denkt in (creatieve) oplossingen, commercieel, nauwkeurig, inlevingsvermogen, flexibel, zelfstandig en je staat sterk in je schoenen.
  • Heb jij een netwerk binnen de branche of heb je affiniteit met sales gerelateerde werkzaamheden? Dan is het mogelijk om afspraken te maken over een bonusregeling.
  • Wanneer jij talent hebt en je als een vis in het water voelt in het team. Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen onze nieuwe labels met internationale uitrol.

Wij bieden:

Een marktconform salaris en je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team die jou ondersteunen. We bieden je een afwisselende functie met veel contacten, een prettige en informele werksfeer en de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie met internationale vestigingen.

Ben jij die leuke, enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn en wil je een leuke job binnen de evenementenbranche? Mail je CV en motivatie dan zo spoedig mogelijk naar support@tibbaa.com t.a.v. Mevr. D. Sluijters.

 

Solliciteren