Header Image

Vacature DTP’er /visual content creator

Vacature visual content creator / DTP-er  (32 uur, m/v)

Fancee software stimuleert kaartverkoop en verbetert de ervaring van het publiek voor, tijdens en na een evenement. Onze softwareoplossingen maken van klanten loyale fans en toegewijde ambassadeurs van een merk. Door het combineren van ticketing- en engagement software wordt eigen data verrijkt in één platform.

Voor de (online) marketing afdeling zijn wij op zoek naar een creatieve DTP-er met technische skills.

Ken je de kneepjes van het vak, heb je oog voor detail en word je blij van mooie dingen maken? 

Samen met ons creatieve team ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp, uitwerking en productie van al onze offline en online uitingen. Denk hierbij aan een diversiteit van commerciële campagnes, presentaties, folders, promotiemateriaal, infographics en brochures, maar ook interactieve middelen in HTML zoals banners en websites. Je beheert je eigen trajecten van a tot z, van beeldbewerking tot het aanleveren van drukwerkbestanden. Je werkt vanuit de huisstijl, je bewaakt deze en maakt uitingen op die passend zijn voor de betreffende kanalen.  Samen met jouw collega’s ben je constant bezig om de visuele merkidentiteit van Fancee software te versterken.

FUNCTIE EISEN:

  • Afgeronde grafische opleiding en HBO werk- en denkniveau 
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Figma, Indesign, Illustrator en Photoshop
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Een andere vreemde taal is een pré
  • Ervaring met HTML5, CSS en JavaScript
  • Ervaring met Webdesign (WordPress en Webflow)
  • Affiniteit met evenementenbranche en ticketing en engagementsoftware
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: geduldig, stressbestendig, denkt in oplossingen, resultaatgericht, commercieel, secuur, oog voor detail, inlevingsvermogen, proactief, origineel, daadkrachtig, flexibel en zelfstandig
  • Heb jij talent en voel je je als een vis in het water binnen het team dan bieden wij doorgroeimogelijkheden binnen onze labels en internationale uitrol

Wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. We bieden je een afwisselende functie met veel contacten, een prettige en informele werksfeer en de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie. En natuurlijk een mooi salaris! Ben jij die leuke, enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? En zoek je een job binnen de evenementenbranche. Mail je CV en motivatie naar info@fanceesoftware.com t.a.v. Petra Roberti.

Solliciteren